PITT cooking Front Side

PITT cooking Front Side: knoppen aan de voorzijde van je werkblad. Op deze pagina vind je alle benodigde informatie en documentatie voor ontwerp en correcte toepassing. Bij bestellen vragen we je altijd gebruik te maken van dit maatvoeringen-template.

Bij PITT cooking Front Side zijn de bedieningsknoppen gepositioneerd aan de voorzijde van het werkblad. Bij de standaard uitvoering worden de knoppen op het werkblad geplaatst (Top Side bediening).

Alle modellen uit ons assortiment zijn beschikbaar in PITT cooking Front Side. Je hebt dus altijd de keuze: wil je de knoppen op het blad of aan de voorzijde? Qua type branders kan worden gekozen uit Original (aluminium), Professional (messing) of Black (volledig zwart). Meer informatie over onze branders vind je op deze pagina.

PITT cooking Front Side is toe te passen in zowel de voorzijde van het werkblad als ook de blende van de keukenkast (al of niet teruggesprongen). Houd er rekening mee dat er bepaalde vaste en variabele maatvoeringen gelden. Deze worden verderop op deze pagina toegelicht.

Voor ontwerp en installatie van een PITT cooking module met Front Side bediening zijn de volgende handleidingen beschikbaar:


Deze zijn ook te vinden onder ‘Downloads‘.

Let op: bij het ontwerp dient rekening te worden gehouden met vaste en variabele maatvoeringen. Deze maatvoeringen worden verderop op deze pagina toegelicht.