Vacature: Assemblage Medewerk(st)er bij PITT cooking (voltijd)

De Meern, Utrecht

Wie zijn wij:

PITT cooking is een uniek, innovatief en gepatenteerd concept waarbij gaspitten op bijzondere wijze in het aanrechtblad worden geïntegreerd. PITT cooking is in ruim tien jaar tijd uitgegroeid tot een wereldmerk in de keukenbranche. Internationaal, maar trouw aan haar oorsprong met een oer-Hollands product! De producten worden handgemaakt in de fabriek in De Meern met een gedreven en betrokken team. Wij onderscheiden ons in de markt door het bieden van de beste kwaliteit, design en service.

Wat zoeken wij:

We zijn op zoek naar een enthousiaste en technisch handige collega die zijn of haar bijdrage wil leveren aan de groei van PITT cooking op onze productielocatie in de Meern. Als productiemedewerker draag je direct bij aan ons eindproduct.

Dit houdt in:

  • Assembleren, testen en verpakken gereed product.
  • Magazijnbeheer; controleren binnenkomende goederen.
  • Transport gereed maken uitgaande zendingen.

Wat bieden wij:

Een afwisselende baan in een snel internationaal groeiende innovatieve onderneming. Met veel ruimte voor jouw persoonlijke ontwikkeling, in lijn met jouw verwachtingen en de groei van de onderneming. Een hecht, betrokken en energiek team met veel persoonlijke aandacht voor elkaar.

Natuurlijk horen bij deze functie een goed salaris en uitstekende voorwaarden.

Interesse?

App ons op 0640800947 of neem contact met ons op via 088-0887070 en vraag naar Meike Hover. Een email sturen naar meike@pittcooking.com mag natuurlijk ook.