De keuken is één van de belangrijkste kamers in het huis. Een plek waar mensen samenkomen om te koken en te lachen. Het is een plek vol inspiratie. De keuken wordt ook wel het hart van het huis genoemd. Het is daarom erg belangrijk dat jouw keuken precies is ingericht zoals jij dat wilt! Wij willen laten zien dat er verschillende keukenstijlen en trends zijn, stuk voor stuk prachtig gecombineerd met PITT cooking.

Contrast

Een belangrijke trend in de keuken is het gebruik van contrasten. In deze moderne keuken worden de kleuren zwart en wit gecombineerd. De keuken wordt gekarakteriseerd door strakke lijnen. Een minimalistische stijl waar PITT cooking perfect bij past.

Landelijk wonen

Sfeervol en landelijk gaat hand in hand. Landelijke keukens hebben een warm karakter, met natuurlijke materialen, en veel karakteristieke kenmerken. De keuken vormt een plek waar iedereen samenkomt.

Hout

Bij het ontwerpen van een keuken draait het allemaal om het combineren van verschillende materialen en texturen. In deze keuken wordt hout en metaal gecombineerd, wat zorgt voor een stoere uitstraling. Het uitzoeken van deze materialen speelt een grote rol in het bepalen van de algemene stijl in het huis. PITT cooking versterkt de stoere en rustieke stijl van deze keuken.

Industrieel wonen

De industriële keukenstijl wordt gekenmerkt door strakke lijnen, functionaliteit en het gebruik van eerlijke materialen als steen, hout, metaal en beton. De stijl is erg breed en is geschikt voor iedere individuele smaak. Ook PITT cooking past goed in deze stijl.

Roest

Ben je op zoek naar een unieke uitstraling? Een keuken die anders is dan anders? Ga dan voor een keuken met een roestige look. Een van de keukentrends van 2019 is dan ook het gebruik van verschillende kleuren die terug te vinden zijn in de natuur. De PITT cooking branders maken deze bijzondere uitstraling af.

Foto’s/ontwerp door The Living Kitchen, Antonissen Interieurbouw, Dirk Cousaert, Vipp, Fred Constant.