Wat ons betreft is het najaar de beste tijd om flink veel frisse woon-/keukeninspiratie op te doen. De aankomende tijd staan er dan ook een aantal prachtige beurzen gepland in Nederland en omstreken. En natuurlijk is PITT cooking van de partij.
 


 
PITT cooking - Nieuws - MOW 2016

M.O.W. | 19 t/m 25 sept 2015 | Duitsland
Op 19 september de aftrap: de M.O.W. Ruim 400 internationale leveranciers presenteren hun noviteiten aan het publiek. Nieuwe technologieën, nieuwe materialen, nieuwe kleuren. Natuurlijk blijven wij niet achter. Want bij PITT cooking zijn we gek op vernieuwing. Waar wij ons dit keer door lieten inspireren? Andere culturen. Gouden tempels, heldere zee, overheerlijk eten. De plek waar ze pas echt weten wat wokken is. Benieuwd? Tijdens de M.O.W. de officiële introductie. PITT-teamleden Henny Woons en Maikel Bink ontvangen u graag.
 


 
PITT cooking - Nieuws - vt wonen en design 2015

vt wonen & design | 29 sept t/m 4 okt 2015 | RAI A’dam
Daarnaast mogen wij natuurlijk tijdens de vt wonen & design beurs (voorheen Woonbeurs) ook niet ontbreken. Vanaf 29 september wordt de RAI Amsterdam omgetoverd tot één grote bron aan wooninspiratie. Onze geïntegreerde branders vindt u op de prachtige stands van Mandemakers, Sijmen Interieur, Jacco Bakker en Carpentier. Én we zijn onderdeel van het vt wonen huis. Stuk voor stuk samenwerkingen waar we blij van worden. Zien we u daar?

Klik hier voor meer informatie & ticketverkoop >
 


 
PITT cooking - Nieuws - Beurs Eigen Huis 2015

Beurs Eigen Huis | 9 t/m 11 okt 2015 | Jaarbeurs Utrecht

Last, but not least: Beurs Eigen Huis. In de Jaarbeurs te Utrecht. Thuiswedstrijd! Bezig met de bouw of verbouwing van uw huis? Dan zeker niet overslaan. Samen met beurspartners Wave Design en Dekker zullen we u laten zien hoe we van uw keuken een kunstwerk maken. En van koken een feest. U vindt ons op stand F08. Maar.. wat is koken zonder eten? Ook daar is aan gedacht. In het Kooktheater (stand E34) tovert onze PITT-chef drie dagen de lekkerste hapjes op tafel. Eet smakelijk!