Met de tropische temperaturen deze zomer is het heerlijk om de dag af te sluiten met een barbecue. Grezzo heeft hiervoor de ultieme combinatie bedacht: een barbecue gecombineerd met PITT cooking. Hieronder een aantal tips waarmee je met de PITT branders je kooksessie in de zon nóg fijner kunt maken!

 

Tip 1: Maak je gerechten op je buitenkeuken nog completer met PITT

Buiten koken is een trend. En we snappen wel waarom: je lievelingsgerecht bereiden met de zon op je bol is toch altijd nét een stukje leuker! Indien je een barbecue combineert met een losse PITT cooking brander kun je jouw gerecht nog completer maken: naast grillen op de barbecue kun je met behulp van PITT tegelijkertijd ook koken, wokken, sudderen of stomen. Handig!

Tip 2: Maak gebruik van de PITT cooking wokring

Een wokgerecht bereiden op je buitenkeuken: vakantiegevoel! Voor de optimale wokbeleving is er de PITT cooking wokring. De nauwkeurig berekende hoogte en ronding van de ring vangen de vlam precies en gecontroleerd op de juiste plek. Snel en krachtig koken, op hoog vuur. Combineer je een barbecue met een losse PITT wokbrander, vergeet dan de meegeleverde wokring vooral niet te gebruiken tijdens het wokken!

Tip 3: Maak gebruik van de PITT Pan

Een stoere, robuuste braadpan van geëmailleerd gietijzer, met een ingebouwde precisiemeter. Kies de juiste temperatuur om te pocheren, verhitten, stoven, stomen, roken, koken of braden. De pan is geschikt voor alle warmtebronnen en kan dus ook gebruikt worden op de barbecue. De pan is eenvoudig online verkrijgbaar via onze webshop!

 

Nog op zoek naar fijne recepten? Neem dan ook vooral hier een kijkje. WWOO biedt een verzameling van heerlijke BBQ-/buitenkeuken-gerechten, onder andere in samenwerking met topchef én ‘PITT-cooker’ Ron Blaauw.