Vacature: Internationale Sales supportmedewerk(st)er bij PITT cooking (pt/ft)

De Meern, Utrecht

Wie zijn wij:

PITT cooking is een uniek, innovatief en gepatenteerd concept waarbij gaspitten op bijzondere wijze in het aanrechtblad worden geïntegreerd. PITT cooking is in ruim tien jaar tijd uitgegroeid tot een wereldmerk in de keukenbranche. Internationaal, maar trouw aan haar oorsprong met een oer-Hollands product! De producten worden handgemaakt in de fabriek in De Meern met een gedreven en betrokken team. Wij onderscheiden ons in de markt door het bieden van de beste kwaliteit, design en service.

Wat zoeken wij:

Ter uitbreiding van onze sales en marketingafdeling zijn wij op zoek naar een sales support medewerker met export ervaring. Als Internationale Sales Support medewerker ben jij de contactpersoon voor PITT cooking distribiteurs wereldwijd. Een goede beheersing van de Engelse taal, naast Nederlands, is daarom noodzakelijk. In deze functie werk je nauw samen met de operatie en de commercieel directeur voor het garanderen van de beste levertijden en oplossingen voor onze klanten. Met een servicegerichte instelling, jouw organisatievermogen en enthousiasme help jij PITT cooking een optimale klantbeleving te bieden wereldwijd.

Dit houdt in:

  • Verwerken van dagelijks binnenkomende orders in ons ERP systeem (Exact);
  • Beantwoorden van klantvragen per e-mail en telefoon rondom voorraad, producten en orders en transport (hoofdzakelijk in het Engels).
  • Uitwerken van offertes en prijslijsten.
  • Verzorgen van de noodzakelijke exportdocumenten.
  • Opstellen verkooprapportages en uitvoeren analyses ter ondersteuning management.
  • Daarnaast alle ruimte om mee te denken over alle zaken die ons commercieel en operationeel beter kunnen maken.

Wat bieden wij:

Een belangrijke en centrale rol in een snel internationaal groeiende innovatieve onderneming. Met alle ruimte voor jouw persoonlijke ontwikkelingsambities, in lijn met de groei van de onderneming. Werken in een hecht, betrokken en energiek team met veel persoonlijke aandacht voor elkaar. Daarbij horen natuurlijk een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Past bovenstaande functie bij jou?

Graag ontvangen wij jouw motivatie en CV via meike@pittcooking.com  t.a.v. Meike Hover. Voor meer informatie over ons bedrijf ga naar www.pittcooking.com of neem contact met ons op via 088-0887070.