Vacature: Technisch Tekenaar bij PITT cooking (ft)

De Meern, Utrecht

Wie zijn wij:

PITT cooking is een uniek, innovatief en gepatenteerd concept waarbij gaspitten op bijzondere wijze in het aanrechtblad worden geïntegreerd. PITT cooking is in ruim tien jaar tijd uitgegroeid tot een wereldmerk in de keukenbranche. Internationaal, maar trouw aan haar oorsprong met een oer-Hollands product! De producten worden handgemaakt in de fabriek in De Meern met een gedreven en betrokken team. Wij onderscheiden ons in de markt door het bieden van de beste kwaliteit, design en service.

Wat zoeken wij:

Als technisch tekenaar ben je (mede)verantwoordelijk voor het uitwerken van aanpassingen en verbeteringen van onze bestaande- en nieuwe producten in SolidWorks. Je kunt zelfstandig werken, maar bent ook een betrokken teamspeler, die resultaten behaalt door zijn gestructureerde en praktische manier van werken. In deze flexibele rol sta je in nauwe contact met zowel de productie alsmede onze toeleveranciers. Zo lever je een belangrijke bijdrage aan het door ontwikkelen en verbeteren van onze producten.

Dit houdt in:

  • Het onderzoeken van nieuwe productietechnieken, materialen en toepassingen;
  • Maken van producttekeningen in SolidWorks;
  • Productdata “vertalen” naar de documentatie en handleidingen;
  • Ondersteunen in het proces van certificeren en keurmerken;
  • Contacteren (internationale) leveranciers voor doorvoeren van veranderingen en productverbetering.

Wat bieden wij:

Een belangrijke en centrale rol in een snel internationaal groeiende innovatieve onderneming. Met veel ruimte voor jouw persoonlijke ontwikkelingsambities, in lijn met de groei van de onderneming. Werken in een hecht, betrokken en energiek team met veel persoonlijke aandacht voor elkaar. Hierbij horen natuurlijk een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Interesse?

Graag ontvangen wij jouw motivatie en CV via meike@pittcooking.com t.a.v. Meike Hover. Voor meer informatie over ons bedrijf ga naar www.pittcooking.com of neem contact met ons op via 088-0887070.