Vacature: Werkvoorbereid(st)er bij PITT cooking (ft)

De Meern, Utrecht

Wie zijn wij:

PITT cooking is een uniek, innovatief en gepatenteerd concept waarbij gaspitten op bijzondere wijze in het aanrechtblad worden geïntegreerd. PITT cooking is in ruim tien jaar tijd uitgegroeid tot een wereldmerk in de keukenbranche. Internationaal, maar trouw aan haar oorsprong met een oer-Hollands product! De producten worden handgemaakt in de fabriek in De Meern met een gedreven en betrokken team. Wij onderscheiden ons in de markt door het bieden van de beste kwaliteit, design en service.

Wat zoeken wij:

Als Werkvoorbereider ben jij een belangrijke schakel in ons assemblageproces. De focus in deze functie ligt op de planning, de voorbereiding van de productieorders en het monitoren van de voorraad. Je bewaakt hiermee het totale traject, van de verkooporders tot aan de uitlevering van onze producten. Daarnaast biedt je ondersteuning in logistieke processen zoals aanmelden van nationale en internationale (container)zendingen en sta jij in contact met de leveranciers van onze basis componenten. Je controleert de kwaliteit tijdens en na de productie en bent hierbij het eerste aanspreekpunt voor het productieteam en het management.

Dit houdt in:

  • Plannen en voorbereiden van assemblagewerkzaamheden.
  • Plannen, monitoren en organiseren (export) zendingen.
  • Ramen van de benodigde manuren en doorlooptijd.
  • Beheren voorraden, inclusief contacten (internationale) leveranciers.
  • Overleggen met productie, sales en de operationele manager t.a.v. de uit te voeren werkzaamheden.
  • Signaleren van en acteren op (dreigende) afwijkingen van de planning en voorraden
  • In samenspraak ben jij verantwoordelijk voor het bewaken van de algemene proceskwaliteit.

Wat bieden wij:

Een belangrijke en centrale rol in een snel internationaal groeiende innovatieve onderneming. Met veel ruimte voor jouw persoonlijke ontwikkelingsambities, in lijn met de groei van de onderneming. Werken in een hecht, betrokken en energiek team met veel persoonlijke aandacht voor elkaar. Hierbij horen natuurlijk een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Interesse?

Graag ontvangen wij jouw motivatie en CV via meike@pittcooking.com t.a.v. Meike Hover. Voor meer informatie over ons bedrijf ga naar www.pittcooking.com of neem contact met ons op via 088-0887070.