Hoewel oer-Hollands van oorsprong, laten wij van PITT cooking ons maar al te graag inspireren door andere culturen. Voor de twee nieuwkomers binnen ons assortiment reisden wij tot ver over de grens. Naar de plek van heldere zeeën, gouden tempels en overheerlijk eten. De plek waar men écht weet wat wokken is.

Sissende olie, geurige kruiden. De vlam extra krachtig, de pan gloeiend heet. Welkom in Azië – de plek waar men het wokken tot in de puntjes beheerst. En daar valt veel van te leren. Want een andere cultuur betekent ander kookgedrag en andere behoeftes. Dus ontwierp PITT cooking twee nieuwe modellen: Bromo en Colo. Speciaal ontwikkeld vanuit de wensen van de Aziatische klant. De nadruk op de techniek van het wokken: extra afstand tussen de branders, de knoppen op een praktische positie. Voldoende ruimte voor zelfs de extra grote wokpan.
 
PITT-cooking-nieuw-model-bromo PITT-cooking-nieuw-model-colo
 
Maar de ideale kookervaring blijkt niet gebonden aan grenzen: de reacties vanuit de Nederlandse markt op beide Aziatische modellen zijn enorm positief. Daarmee is de keuze eenvoudig: per september 2015 worden 2-PITTer Bromo en 3-PITTer Colo ook binnen het Nederlandse assortiment opgenomen.

Speciaal voor de echte wokliefhebber, waar ook ter wereld.
 


Meer informatie?
De Bromo en Colo zijn beschikbaar in zowel de Original (aluminium) als Professional (messing) uitvoering. Beide modellen zijn per direct verkrijgbaar via onze partners en ons dealernetwerk. Neem voor meer informatie gerust contact op met info@pittcooking.nl, of bel ons op 088-0887070 (tijdens kantooruren).

» Bekijk de productpagina van 2-PITTer Bromo
» Bekijk de productpagina van 3-PITTer Colo