Find your fire.

Waar staan we voor? Een keuken waar je je helemaal thuis voelt. Eentje die je het liefst aan de hele wereld zou willen laten zien. De perfecte kookbeleving – puur, efficiënt en krachtig, zoals koken is bedoeld. Praktisch, maar in een mooi jasje. Dat is onze passie. Ons vuur.

Geïnspireerd door de beperkingen van de traditionele kookplaat. Begonnen op de zolderkamer, tussen wasmachine en strijkplank. Toen al volledig overtuigd van de kracht van het concept. Alles op alles. Een intensieve testfase volgde. Nog geen zeven jaar later uitgegroeid tot wereldmerk. De specialist in geïntegreerd koken. Van oer-Hollandse oorsprong: iets waar we enorm trots op zijn. Ons product zorgvuldig met de hand vervaardigd, in onze fabriek in de Meern. Met kantoor, productie en showroom onder één dak. Elke dag gezamenlijk gefocust op het bieden van de allerbeste service. Het maken van het allermooiste product. En altijd op zoek naar innovatie. Want wij geloven dat geen keuken meer zonder PITT cooking kan.

PITT cooking is inmiddels verkrijgbaar in een groot aantal landen verspreid over heel de wereld. Zo zijn wij naast Nederland ook actief in Italië, Zuid-Afrika, Israël, de Verenigde Staten, Australië, Canada, België, Duitsland, Engeland en verschillende landen in Azië. En: vastberaden om de rest van de wereld te veroveren.