Overtuig jezelf

Waarom PITT cooking?

Eenmaal gekozen voor PITT wil je niet meer anders. En dat zijn niet onze eigen woorden. Het concept ontstaan vanuit de gebreken van de traditionele kookplaat. Eigenlijk nooit de mogelijkheid om alle pitten tegelijkertijd te gebruiken: herkenbaar? Dit is waarom jouw keuken niet meer zonder PITT cooking kan.

Eindelijk ruimte voor je pannen: met minimaal 28 centimeter (11 inches) tussen twee branders, biedt PITT cooking gemiddeld 8 centimeter (3 inches) méér ruimte tussen de pitten in vergelijking met een traditionele kookplaat. Voortaan altijd voldoende ruimte om alle pitten tegelijkertijd te gebruiken. Zelfs met grote pannen.

Dankzij de tijdloze uitstraling is PITT cooking in ieder type keuken toepasbaar: van klassiek tot landelijk, en van eigentijds tot design. De zwarte, gietijzeren branders zullen altijd bij je favoriete keukenstijl passen. En altijd je keuken nóg een stukje mooier maken.

Onze robuuste, krachtige branders zijn vervaardigd uit enkel hoogwaardige materiaalsoorten, en hebben een professioneel bereik. Onze gecombineerde wok-/ en sudderbrander is uniek in zijn soort: twee functies in één brander, bediend met slechts één knop. Functionaliteit zoals functionaliteit is bedoeld.

PITT cooking beschikt over het officiële gaskeurmerk. Dit keurmerk biedt gebruikers de zekerheid dat hun (gas-)product voldoet aan de hoogste eisen op het gebied van kwaliteit, functionaliteit en veiligheid. Wij bieden vijf jaar volledige garantie op ons product.

Nooit meer opkijken tegen het schoonmaken van de werkplek. Door de afwezigheid  van opstaande randjes en hoekjes blijft er een vlak werkblad over om te reinigen. Op deze manier biedt PITT cooking niet alleen tijdens, maar ook ná het koken het juiste gebruikersgemak.

Vanuit de behoefte van de gebruiker stelden wij een assortiment samen van verschillende modellen. Al deze modellen kunnen onderling naar eigen wens met elkaar kunnen gecombineerd. Jouw ideale kookopstelling op maat, met je persoonlijke kookgedrag en de beschikbare ruimte in de keuken als uitgangspunt. Voor ieder wat wils.